Verhuur schaarliften en aanhangers in Zeeland
Telefoonnummer verhuur schaarliften en aanhangers

Nieuws


(1) 2 »
Kniktelescoop hoogwerker 21 meterMet onze vrachtwagenhoogwerker kunnen we op uurbasis bijna alle moeilijke plaatsen bereiken. Voor karweien die wat meer tijd in beslag nemen hebben we nu een machine aangekocht die door de klant zelf kan worden bediend en een enorm horizontaal bereik van 13,5 meter heeft. Dat bereik is o.a. nodig om de nok te bereiken van grote boerenschuren.

 

Kniktelescoop hoogwerker 15 meterVoor werkzaamheden tot 15 meter hoogte en een reikwijdte van 7,5 meter hebben we laatst een compacte aanhangerhoogwerker aangeschaft. De machine heeft een eigen gewicht van 1650 kg. en is daarmee erg geschikt om zelf op te halen met een stevige auto of een standaard bestelbus. Dit is met name interessant voor aannemers, schilders, hoveniers, installateurs etc. die de machine zelf op willen halen op weg naar een karwei.

 

aankoop laagwerkerDeze zomer hebben we onze Daf vrachtwagen hoogwerker ingeruild voor een jongere machine van hetzelfde merk Comet. Deze nieuwe hoogwerker heeft echter een heel wat groter bereik en kan ook weer als laagwerker worden gebruikt. Met een horizontaal bereik van liefst 20 meter bij een werklast van 265 kg. is de machine ideaal voor objecten die verder weg staan of meer gewicht in de bak vereisen.

 

twee nieuwe hoogwerkers
Sinds kort hebben we twee handige compacte hoogwerkers van 10 en 12 meter werkhoogte in de verhuur opgenomen. Beide werken op accu's en zijn zeer compleet en gebruiksvriendelijk. De zelfrijdende hoogwerker is een hybride machine en werkt ook op een benzineaggregaat dat op de machine is gemonteerd. De aanhangerhoogwerker weegt 1250 kg en kan prima zelf worden opgehaald.

 

hoogwerker over de tuinIn Goes hebben we laatst een hoogwerker geplaatst voor schilderwerk aan de gevel. Daarmee kunt u ruim 8 meter horizontaal overbruggen en nog steeds op een hoogte van 12 meter schilderen. Heeft u een lange tuin en weinig mogelijkheden om een steiger neer te zetten? Dan kan onze telescopische knikarm hoogwerker wellicht uitkomst bieden.

 

hoogwerker in koeienstalOnze zelfrijdende hoogwerker wordt regelmatig verhuurd voor gebruik in koeienstallen, zoals werk aan de verlichting en dakpanelen. Doordat deze machine niet afgestempeld hoeft te worden kan hij gebruikt worden in smalle gangpaden. Ook is het snel werken met deze machine.

 

ladderwagen bij wedden datVoor een bijzondere weddenschap bij de aflevering van 3 december van "wedden dat" is onze ladderwagen ingezet. Eén van de deelnemers dacht dat hij op een hoogte van 20 meter zeker 20 treden omhoog kon springen, geboeid met zijn handen, hangend onderaan onze ladderwagen....

 

reparatie in mast zeilbootOp de meeste Zeeuwse werven kunnen we met onze ladderwagen tot bovenin de mast van flinke yachten komen, terwijl deze in de box of aan de kade van de werf ligt. Deze manier van werken scheelt voor de werf en voor de yachteigenaar een hoop tijd, omdat de mast niet afgebouwd hoeft te worden.

 

Zelfrijdende hoogwerker Deltapark Neeltje JansDe schuine glazen voorgevel van Deltapark Neeltje Jans werd pasgeleden voorzien van nieuwe reclame. Onze zelfrijdende en telescopische knikarmhoogwerker bleek de ideale oplossing voor het plakken van de promotiesticker op Megaformaat.

 

boom rooien met telescoopkraanIn samenwerking met Melis Kraanverhuur hebben we laatst een flinke Atlas Ceder uit een achtertuin geplukt. Voor deze klus hebben we onze ladderwagen ingezet, waarmee we steeds de strop rond de takken en de stam hebben aangebracht en de het zaagwerk hebben uitgevoerd.

 

demonstratie ladderwagen Colijnsplaatse DagenTijdens de Colijnsplaatse Dagen 2015 konden we onze ladderwagen goed demonstreren. Het was fantastisch weer met een prachtig uitzicht vanaf 30 meter.

 

UTV huren ZeelandAls één van de hoofdsponsors van het EEF-festival hebben we voor de organisatie - samen met de importeur - 2 elektrische UTV's en 1 elektrische Quad ter beschikking gesteld. Uiteraard zijn deze terreinvoertuigen uitermate geschikt voor festivals en we hopen dat de organisatie er veel gemak en plezier van heeft!

 

versnipperaar huren zeeland
Regelmatig verhuren we hoogwerkers voor snoeiwerk en was er ook vraag naar een compacte versnipperaar / hakselaar. Daarom hebben we nu een versnipperaar voor takken tot 9 cm. doorsnee in ons verhuurprogramma opgenomen. Eenvoudig te bedienen en makkelijk achter de auto te transporteren.

 

lassen aan bootMet onze vrachtwagenhoogwerker kunnen we tot 2,5 meter onder het maaiveld/wegdek of kade reiken. Dat is ook ideaal om aan schepen te werken op een werkhoogte onder het kadeniveau.

 

dakpannen rechtleggen zeelandNa de hevige wind van de afgelopen decemberdagen is er in Zeeland menige dakpan verschoven of verdwenen. Met onze vrachtwagenhoogwerker kunnen we uw dak meestal snel weer op orde brengen, omdat we tot 12 meter opzij kunnen reiken en tot 20 meter hoog.

 

(1) 2 »
Locatie
locatie de pree verhuur
Op uurbasis
hoogwerker huren op uurbasis
Veilig werken
veilig werken met hoogwerker
Zocht u wellicht:
Schaarlift huren Zeeland
Kniktelescoop hoogwerker huren
Verhuislift huren Zeeland
Hoogwerker huren Schouwen-Duiveland
Hoogwerker huren België
Hoogwerker huren Goes
Hoogwerker huren Middelburg
Hoogwerker huren Vlissingen
Laagwerker huren België
Laagwerker huren Nederland
Laagwerker huren Zeeland
Inspectie aan bruggen, sluizen en viaducten
Aanhanger hoogwerker huren

Zocht u wellicht:
Dakgoten reinigen Zeeland
Boeiboorden schoonmaken Zeeland
Zocht u wellicht:
Steiger huren Noord-Beveland
Steiger huren Zeeland
Rolsteiger huren Zeeland
Steiger huren Goes
Kamersteiger huren Zeeland
Dakkapelsteiger huren Zeeland
Steiger huren Zierikzee
Steigerbouw Zeeland
Ladderspecialist Goes
Hoogtefotos Zeeland

Zocht u wellicht:
Stormschade herstellen Zeeland
Dakpannen rechtleggen Zeeland
Dakreparatie Zeeland
Panlatten vervangen Zeeland
Hoogwerker op uurbasis huren Zeeland

Zocht u wellicht:
Bomen snoeien Zeeland
Bomen rooien Zeeland
Bomen kappen Zeeland
Bomen vellen Zeeland
Boom weghalen Zeeland
Boom omzagen Zeeland

Zocht u wellicht:
Aanhanger huren Zeeland
Aanhanger met huif huren
Aanhanger huren Noord-Beveland
Autoambulance huren Zeeland

Zocht u wellicht:
Montagelift huren Zeeland
Materiaallift huren Zeeland
Bouwlift huren Zeeland