Verhuur schaarliften en aanhangers in Zeeland
Telefoonnummer verhuur schaarliften en aanhangers
Nieuwsbrief verhuur schaarliften en aanhangers
(1) 2 3 »
laagwerker huren vlissingenOm een afwatering aan te sluiten op een kademuur in Vlissingen hebben we onze laagwerker ingezet. Een aantal werkzaamheden moest namelijk uitgevoerd worden boven het water van de schelde aan de buitenzijde van de kademuur.

 

bomen vellen in ZeelandOmdat we hoogwerkers in alle soorten en maten hebben, kappen we regelmatig bomen op moeilijke plaatsen, zoals achter (vakantie)woningen. Meestal is er dan geen ruimte om de boom in zijn geheel te laten vallen. In dat geval ontdoen we de stam eerst van alle zijtakken en toppen de stam zover af als nodig is. Daarna laten we de stam gecontroleerd vallen in de juiste richting. Vervolgens versnipperen we de takken en voeren de stam af.

 

hoogwerker huren middelburgOm de kabelbaan van het gemaal Boreel in Middelburg te voorzien van nieuwe verlichting moesten we onze hoogwerker maximaal uitstrekken. Dit keer niet omhoog, maar opzij...

 

filmopnames vanuit hoogwerkerDe laatste reclamespot van Albert Heijn is gedraaid in een broccoliveld in Ossendrecht. Wij werden ingehuurd voor de filmopname van bovenaf, waarbij te zien is dat een klant van Albert Heijn de tractor dwars door de broccoli stuurt.

 

plaatsen hoogtemeter scheldeAls je vanuit Antwerpen de Schelde stroomopwaarts volgt, dan kom je onder andere door Wetteren. Over de Schelde heen is in het centrum van Wetteren een 76 meter lange fietsbrug aangelegd van 4,8 miljoen euro en ter hoogte van de brug diende voor de scheepvaart een nieuwe hoogtemeter te worden geplaatst.

 

meeuwenpinnen aanbrengen middelburgIn middelburg hebben we laatst op een schoorsteen een serie Meeuwenpinnen aangebracht. De eigenaren van de woning en de buren hadden veel overlast van krijsende meeuwen die de schoorsteen tot hun favoriete hangplaats hadden uitgeroepen.

 

kat uit de boom met hoogwerkerVandaag zijn we door Linda gevraagd om haar kat Sammy uit een boom te halen waar hij was ingevlucht nadat hij was aangereden op de rijksweg. Hij zat inmiddels een dag en een nacht op 12 meter hoogte en de brandweer kon weinig voor hem doen.

 

Flexibel RVS rookkanaal aanbrengenWe worden regelmatig ingehuurd om flexibele RVS rookkanalen door bestaande gemetselde schoorstenen te trekken. Dit voorkomt problemen zoals condensvorming in het schoorsteenkanaal, vocht- en roetplekken, terugslag van verbrande gassen, gescheurd of beschadigd rookkanaal, schoorsteenbrand, vergiftiging door slechte trek.

De flexibele RVS-pijp kan in principe op twee manieren door de schoorsteen worden getrokken: Van onder naar boven en andersom. Beide situaties vereisen dat je recht boven de schoorsteen moet kunnen werken om de pijp met een touw naar boven te kunnen trekken of de pijp naar beneden te begeleiden terwijl iemand anders met een touw van onderen trekt.

 

dakpannen rechtleggen zeelandWe zijn gespecialiseerd in het rechtleggen van dakpannen en het herstellen van daken na stormschade. Soms zijn hele rijen dakpannen verschoven en is het duidelijk dat een aantal panlatten vervangen dient te worden. Diverse types dakpannen, evenals panlatten hebben we altijd op voorraad om schade direct te herstellen.

 

laagwerker huren zeelandMet onze gecombineerde laagwerker/hoogwerker kunnen we tot 5 meter onder het maaiveld werken. We worden regelmatig ingehuurd voor het werken aan kademuren en schepen en voor inspectiewerk aan bruggen, sluizen en viaducten.

 

stormschade herstellen zeelandOp uurbasis herstellen wij (al dan niet tijdelijk) stormschade op hoogte, zoals dakpakken terugleggen, dakbedekking vastzetten, loshangende takken wegsnoeien etc. Afhankelijk van de situatie doen we dat zelfstandig of samen met een aannemer. Meestal gebruiken we daarvoor onze vrachtwagenhoogwerker die - in noodsituaties - tot windkracht 8 inzetbaar is.

 

haardhout bezorgen ZeelandWe kunnen droog haardhout bezorgen tot in de garage. Het ziet er niet alledaags uit, maar werkt wel lekker snel en gemakkelijk...

 

aankoop laagwerkerDeze zomer hebben we onze Daf vrachtwagen hoogwerker ingeruild voor een jongere machine van hetzelfde merk Comet. Deze nieuwe hoogwerker heeft echter een heel wat groter bereik en kan ook weer als laagwerker worden gebruikt. Met een horizontaal bereik van liefst 20 meter bij een werklast van 265 kg. is de machine ideaal voor objecten die verder weg staan of meer gewicht in de bak vereisen.

 

hoogwerker over de tuinHeeft u een lange tuin en weinig mogelijkheden om een steiger neer te zetten? Dan kan onze telescopische knikarm hoogwerker wellicht uitkomst bieden. Daarmee kunt u ruim 8 meter horizontaal overbruggen en nog steeds op een hoogte van 12 meter schilderen.

 

hoogwerker in koeienstalOnze zelfrijdende hoogwerker wordt regelmatig verhuurd voor gebruik in koeienstallen, zoals werk aan de verlichting en dakpanelen. Doordat deze machine niet afgestempeld hoeft te worden kan hij gebruikt worden in smalle gangpaden. Ook is het snel werken met deze machine.

 

(1) 2 3 »
Locatie
locatie de pree verhuur
Op uurbasis
hoogwerker huren op uurbasis
Veilig werken
veilig werken met hoogwerker
Zocht u wellicht:
Schaarlift huren Zeeland
Kniktelescoop hoogwerker huren
Verhuislift huren Zeeland
Pannenlift huren Zeeland
Hoogwerker huren Schouwen-Duiveland
Hoogwerker huren België
Hoogwerker huren Middelburg
Hoogwerker huren Vlissingen
Laagwerker huren België
Laagwerker huren Nederland
Laagwerker huren Zeeland
Inspectie aan bruggen, sluizen en viaducten
Aanhanger hoogwerker huren

Zocht u wellicht:
Droog haardhout te koop Zeeland
Haardhout bezorgen Zeeland
Dakgoten reinigen Zeeland
Boeiboorden schoonmaken Zeeland
Zocht u wellicht:
Steiger huren Noord-Beveland
Steiger huren Zeeland
Rolsteiger huren Zeeland
Steiger huren Goes
Kamersteiger huren Zeeland
Dakkapelsteiger huren Zeeland
Steiger huren Zierikzee
Steigerbouw Zeeland
Ladderspecialist Goes
Hoogtefotos Zeeland

Zocht u wellicht:
Stormschade herstellen Zeeland
Dakpannen rechtleggen Zeeland
Dakreparatie Zeeland
Panlatten vervangen Zeeland
Hoogwerker op uurbasis huren Zeeland

Zocht u wellicht:
Bomen snoeien Zeeland
Bomen rooien Zeeland
Bomen kappen Zeeland
Bomen vellen Zeeland
Boom weghalen Zeeland
Boom omzagen Zeeland

Zocht u wellicht:
Aanhanger huren Zeeland
Aanhanger met huif huren
Zeeland aanhangers
Aanhanger huren Noord-Beveland
Autoambulance huren Zeeland
Oldtimer transport Zeeland
Autotransport Zeeland
Autotransporter huren Zeeland