Verhuur schaarliften en aanhangers in Zeeland
Telefoonnummer verhuur schaarliften en aanhangers

Hoogwerker op uurbasis huren

Voor bepaalde werkzaamheden is het aantrekkelijker voor onze klanten dat we op uurbasis langs komen met een hoogwerker. Deze service is incl. bedieningsman (en dus ook een paar extra handjes), zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport of de bediening van de machine. Vaak betreft dit kleine karweitjes, zoals het liften van meubels naar de 2e t/m de 7e verdieping, het rechtleggen of vervangen van dakpannen of het betreft specialistisch werk, zoals het trekken van flexibele schoorsteenpijpen, het aanbrengen van duivenpinnen of het bereiken van moeilijke locaties. ZIe hieronder voorbeelden van dergelijke werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of een goed advies.

contact verhuur hoogwerker zeeland

(1) 2 »
laagwerker kademuur ZierikzeeIn opdracht van Ingenieursbureau Walhout Civil uit Middelburg zijn we met een boorspecialist afgezakt langs de kademuren in Zierikzee om proefboringen te doen en monsters te nemen van de gemetselde kademuren van de museumhaven. Kades cq havenconstructies is één van de specialiteiten van ingenieursbureau Walhout Civil. Aan de hand van de monsters kan in het laboratorium de sterkte van de stenen en de specielaag worden vastgesteld.

 

laagwerker oosterscheldekeringDoor de firma Melis Kraanverhuur in Middelburg zijn we ingehuurd voor het nemen van verfmonsters op 5 verschillende plaatsen bij de Oosterscheldekering. De beweegbare schuiven zijn in de afgelopen jaren regelmatig voorzien van speciale verf en onderzoek moet uitwijzen of daarin wellicht Chroom-6 in verwerkt is.

 

laagwerker huren vlissingenOm een afwatering aan te sluiten op een kademuur in Vlissingen hebben we onze laagwerker ingezet. Een aantal werkzaamheden moest namelijk uitgevoerd worden boven het water van de schelde aan de buitenzijde van de kademuur.

 

bomen vellen in ZeelandOmdat we hoogwerkers in alle soorten en maten hebben, kappen we regelmatig bomen op moeilijke plaatsen, zoals achter (vakantie)woningen. Meestal is er dan geen ruimte om de boom in zijn geheel te laten vallen. In dat geval ontdoen we de stam eerst van alle zijtakken en toppen de stam zover af als nodig is. Daarna laten we de stam gecontroleerd vallen in de juiste richting. Vervolgens versnipperen we de takken en voeren de stam af.

 

hoogwerker huren middelburgOm de kabelbaan van het gemaal Boreel in Middelburg te voorzien van nieuwe verlichting moesten we onze hoogwerker maximaal uitstrekken. Dit keer niet omhoog, maar opzij...

 

filmopnames vanuit hoogwerkerDe laatste reclamespot van Albert Heijn is gedraaid in een broccoliveld in Ossendrecht. Wij werden ingehuurd voor de filmopname van bovenaf, waarbij te zien is dat een klant van Albert Heijn de tractor dwars door de broccoli stuurt.

 

plaatsen hoogtemeter scheldeAls je vanuit Antwerpen de Schelde stroomopwaarts volgt, dan kom je onder andere door Wetteren. Over de Schelde heen is in het centrum van Wetteren een 76 meter lange fietsbrug aangelegd van 4,8 miljoen euro en ter hoogte van de brug diende voor de scheepvaart een nieuwe hoogtemeter te worden geplaatst.

 

meeuwenpinnen aanbrengen middelburgIn middelburg hebben we laatst op een schoorsteen een serie Meeuwenpinnen aangebracht. De eigenaren van de woning en de buren hadden veel overlast van krijsende meeuwen die de schoorsteen tot hun favoriete hangplaats hadden uitgeroepen.

 

kat uit de boom met hoogwerkerVandaag zijn we door Linda gevraagd om haar kat Sammy uit een boom te halen waar hij was ingevlucht nadat hij was aangereden op de rijksweg. Hij zat inmiddels een dag en een nacht op 12 meter hoogte en de brandweer kon weinig voor hem doen.

 

Flexibel RVS rookkanaal aanbrengenWe worden regelmatig ingehuurd om flexibele RVS rookkanalen door bestaande gemetselde schoorstenen te trekken. Dit voorkomt problemen zoals condensvorming in het schoorsteenkanaal, vocht- en roetplekken, terugslag van verbrande gassen, gescheurd of beschadigd rookkanaal, schoorsteenbrand, vergiftiging door slechte trek.

De flexibele RVS-pijp kan in principe op twee manieren door de schoorsteen worden getrokken: Van onder naar boven en andersom. Beide situaties vereisen dat je recht boven de schoorsteen moet kunnen werken om de pijp met een touw naar boven te kunnen trekken of de pijp naar beneden te begeleiden terwijl iemand anders met een touw van onderen trekt.

 

dakpannen rechtleggen zeelandWe zijn gespecialiseerd in het rechtleggen van dakpannen en het herstellen van daken na stormschade. Soms zijn hele rijen dakpannen verschoven en is het duidelijk dat een aantal panlatten vervangen dient te worden. Diverse types dakpannen, evenals panlatten hebben we altijd op voorraad om schade direct te herstellen.

 

laagwerker huren zeelandMet onze gecombineerde laagwerker/hoogwerker kunnen we tot 5 meter onder het maaiveld werken. We worden regelmatig ingehuurd voor het werken aan kademuren en schepen en voor inspectiewerk aan bruggen, sluizen en viaducten.

 

stormschade herstellen zeelandOp uurbasis herstellen wij (al dan niet tijdelijk) stormschade op hoogte, zoals dakpakken terugleggen, dakbedekking vastzetten, loshangende takken wegsnoeien etc. Afhankelijk van de situatie doen we dat zelfstandig of samen met een aannemer. Meestal gebruiken we daarvoor onze vrachtwagenhoogwerker die - in noodsituaties - tot windkracht 8 inzetbaar is.

 

dakgoten reinigen ZeelandHeeft u last van overlopende dakgoten of lekkages? Zijn uw witte boeiboorden groen uitgeslagen? Dan is het wellicht tijd om uw goten en boeiboorden te (laten) reinigen voordat het te laat is. Dakgoten raken regelmatig verstopt. Niet alleen door bladeren, maar vaak ook door takken die er door vogels worden ingebracht voor nesten, allerlei vuil dat door de wind wordt aangevoerd, gras en mossen etc.

 

verhuizen op uurbasisAls het een relatief kleine opdracht voor verticaal transport betreft, dan adviseren wij meestal om dit op uurbasis te doen. Voorbeelden zijn: een bankstel, een nieuwe keuken, wasmachine, ligbad, meubels ed. naar de eerste t/m de zesde verdieping transporteren. Op basis van onze ervaring bepalen we dan zelf welke machine we hiervoor het beste kunnen inzetten, zodat de opdracht zo veilig, snel en voordelig mogelijk wordt uitgevoerd.

 

(1) 2 »
Locatie
locatie de pree verhuur
Op uurbasis
hoogwerker huren op uurbasis
Veilig werken
veilig werken met hoogwerker
Zocht u wellicht:
Schaarlift huren Zeeland
Kniktelescoop hoogwerker huren
Verhuislift huren Zeeland
Hoogwerker huren Schouwen-Duiveland
Hoogwerker huren België
Hoogwerker huren Goes
Hoogwerker huren Middelburg
Hoogwerker huren Vlissingen
Laagwerker huren België
Laagwerker huren Nederland
Laagwerker huren Zeeland
Inspectie aan bruggen, sluizen en viaducten
Aanhanger hoogwerker huren

Zocht u wellicht:
Dakgoten reinigen Zeeland
Boeiboorden schoonmaken Zeeland
Zocht u wellicht:
Steiger huren Noord-Beveland
Steiger huren Zeeland
Rolsteiger huren Zeeland
Steiger huren Goes
Kamersteiger huren Zeeland
Dakkapelsteiger huren Zeeland
Steiger huren Zierikzee
Steigerbouw Zeeland
Ladderspecialist Goes
Hoogtefotos Zeeland

Zocht u wellicht:
Stormschade herstellen Zeeland
Dakpannen rechtleggen Zeeland
Dakreparatie Zeeland
Panlatten vervangen Zeeland
Hoogwerker op uurbasis huren Zeeland

Zocht u wellicht:
Bomen snoeien Zeeland
Bomen rooien Zeeland
Bomen kappen Zeeland
Bomen vellen Zeeland
Boom weghalen Zeeland
Boom omzagen Zeeland

Zocht u wellicht:
Aanhanger huren Zeeland
Aanhanger met huif huren
Aanhanger huren Noord-Beveland
Autoambulance huren Zeeland

Zocht u wellicht:
Montagelift huren Zeeland
Materiaallift huren Zeeland
Bouwlift huren Zeeland