Verhuur schaarliften en aanhangers in Zeeland
Telefoonnummer verhuur schaarliften en aanhangers

Hoogwerkers

We verhuren verschillende types hoogwerkers voor meerdere toepassingen en situaties. Soms volstaat een schaarlift waarmee u recht naar boven kunt en soms is een kniktelescoop hoogwerker nodig om ergens overheen te reiken. Wij werken zelf regelmatig met onze eigen hoogwerkers en weten daarom uit ervaring hoe we u het beste kunnen adviseren. Meestal kijken we even mee op Google Maps of Google Streetview en zien dan vrij snel wat u nodig heeft. bel ons gerust voor een advies.

masthoogwerker huren zeeland
Zelfrijdende eenpersoons verticale telescoophoogwerker voor binnengebruik. Door het lage eigen gewicht en de enorme wendbaarheid is deze hoogwerker ideaal voor sporthallen, dorpshuizen, kantoorgebouwen, gymzalen, gemeentehuizen, magazijnen etc.

 

kleine schaarlift huren zeeland
Deze schaarlift heeft een breedte van 80 cm. en kan door smalle doorgangen. Is geschikt voor binnen en buiten met een max. werkhoogte van 8 m. Werkt op accu's.

 

schaarlift huren zeeland
Smalle schaarlift met een hefcapaciteit van 230 kg. en een werkhoogte van 10 m. Werkt op accu's.

 

schaarlift huren zeeland
Schaarlift voor het zwaardere werk met een hefcapaciteit van 454 kg. en een werkhoogte van 10 m. Werkt op accu's.

 

knikarm aanhanger hoogwerker huren zeeland
Onze 10 meter knikarm aanhanger hoogwerker is compact en heeft een aantal zeer bijzondere eigenschappen. Zo weegt de machine slechts 750 kg. en is dus met een B-rijbewijs en een gewone auto op te halen. Daarnaast past de machine door een standaard deur van 85 cm. breed.

 

kniktelescoop aanhanger hoogwerker huren zeeland
Onze 12 meter kniktelescoop aanhanger hoogwerker is compact en zeer veelzijdig. Bovendien weegt deze hoogwerker slechts 1250 kg. en kan daarom achter de meeste auto's worden getransporteerd. Hij werkt op accu's en wordt hydraulisch afgestempeld.

 

kniktelescoop aanhanger hoogwerker huren zeeland
Onze 15 meter kniktelescoop aanhanger hoogwerker is eenvoudig van opbouw en bediening. De machine weegt 1600 kg. en mag dus getrokken worden door de meeste bestelbussen en zwaardere personenauto's. Hij werkt op 230 V. en wordt hydraulisch afgestempeld. De werkbak heeft een werklast van liefst 250 kg.

 

kniktelescoop aanhanger hoogwerker huren zeeland
Deze hoogwerker kan makkelijk getransporteerd worden en op lokatie snel worden ingezet. Met een verticaal bereik van 17 m. werkhoogte en een horizontaal bereik van 8,7 m. is deze hoogwerker geschikt voor vele doeleinden.

 

kniktelescoop aanhanger hoogwerker huren zeeland
Deze mobiele hoogwerker heeft een schaarsysteem met een knikpunt op 8 meter hoogte. Met het enorme horizontale bereik van 13,5 meter is de machine inzetbaar voor vele karweien, zoals het werken aan daken, schoorstenen, boten, bomen etc. etc. De machine werkt op 230 V. maar beschikt tevens over een aggregaat van 6 KW. om de machine te laten werken en stroom in de werkbak te leveren.

 

knikarm hoogwerker huren zeeland
Deze zelfrijdende knikarmhoogwerker heeft een verticaal bereik van 10 m. werkhoogte en een horizontaal bereik van 4,5 m. De bediening van de machine werkt heel eenvoudig. Hij wordt aangedreven door accu's, maar kan tevens op een aggregaat draaien.

 

kniktelescoop hoogwerker huren zeeland
Deze zelfrijdende knikarmhoogwerker heeft een verticaal bereik van 12 m. werkhoogte en een horizontaal bereik van 6 m. De machine is heel compact en inzetbaar voor vele doeleinden.

 

ladderwagen huren zeeland
Deze ladderwagen heeft een groot bereik tot 30 meter hoog en 20 meter horizontaal. Daarnaast kan de ladder ook tot 15 graden omlaag bewegen. De machine is inzetbaar op uurbasis voor bijzondere klussen, zoals filmopnames, hoge bomen snoeien, werkzaamheden in de top van masten, schoorsteenreparaties, stormschade herstellen etc.

 

laagwerker huren zeeland
Deze gecombineerde hoogwerker en laagwerker heeft zeer specifieke eigenschappen. Zo kan met de werkbak tot 5 meter onder het wegdek worden gewerkt, bijvoorbeeld aan sluizen, bruggen en steigers. De machine heeft tevens een werkhoogte van 23 meter, een horizontale vlucht van 20 meter en dat bij een capaciteit van 265 kg. in de werkbak.

 

Zocht u wellicht:
Schaarlift huren Zeeland
Kniktelescoop hoogwerker huren
Verhuislift huren Zeeland
Hoogwerker huren Schouwen-Duiveland
Hoogwerker huren België
Hoogwerker huren Goes
Hoogwerker huren Middelburg
Hoogwerker huren Vlissingen
Laagwerker huren België
Laagwerker huren Nederland
Laagwerker huren Zeeland
Inspectie aan bruggen, sluizen en viaducten
Aanhanger hoogwerker huren

Zocht u wellicht:
Dakgoten reinigen Zeeland
Boeiboorden schoonmaken Zeeland
Zocht u wellicht:
Steiger huren Noord-Beveland
Steiger huren Zeeland
Rolsteiger huren Zeeland
Steiger huren Goes
Kamersteiger huren Zeeland
Dakkapelsteiger huren Zeeland
Steiger huren Zierikzee
Steigerbouw Zeeland
Ladderspecialist Goes
Hoogtefotos Zeeland

Zocht u wellicht:
Stormschade herstellen Zeeland
Dakpannen rechtleggen Zeeland
Dakreparatie Zeeland
Panlatten vervangen Zeeland
Hoogwerker op uurbasis huren Zeeland

Zocht u wellicht:
Bomen snoeien Zeeland
Bomen rooien Zeeland
Bomen kappen Zeeland
Bomen vellen Zeeland
Boom weghalen Zeeland
Boom omzagen Zeeland

Zocht u wellicht:
Aanhanger huren Zeeland
Aanhanger met huif huren
Aanhanger huren Noord-Beveland
Autoambulance huren Zeeland

Zocht u wellicht:
Montagelift huren Zeeland
Materiaallift huren Zeeland
Bouwlift huren Zeeland