Dakgoten en boeiboorden reinigen
dakgoten reinigen ZeelandHeeft u last van overlopende dakgoten of lekkages? Zijn uw witte boeiboorden groen uitgeslagen? Dan is het wellicht tijd om uw goten en boeiboorden te (laten) reinigen voordat het te laat is. Dakgoten raken regelmatig verstopt. Niet alleen door bladeren, maar vaak ook door takken die er door vogels worden ingebracht voor nesten, allerlei vuil dat door de wind wordt aangevoerd, gras en mossen etc.
We hebben inmiddels al vele dakgoten gereinigd en staan er niet meer van te kijken als de dakgoot bijvoorbeeld vol ligt met schelpen. Die worden door vogels op het dak gegooid (om open te breken) en belanden vervolgens in de dakgoot. Zodra dit soort takken en schelpen in de regenpijp belanden en de riolering verstoppen wordt het pas echt vervelend. Daarom is het beter om de dakgoten jaarlijks te inspecteren en schoon te maken.

Jaarlijks schoonmaken is ook beter voor boeiboorden, dakkapellen en andere delen op het dak die met plaatmateriaal of hout zijn afgewerkt. Zodra er mos op het plaatmateriaal zit en het lang vochtig blijft, gaat het rottingsproces ineens heel erg hard.

Wij hebben voor vrijwel iedere situatie een geschikte hoogwerker waarmee u zelf aan de slag kunt. Maar heel vaak doen wij dit voor onze opdrachtgevers ook op uurbasis. We kennen onze machines uiteraard erg goed en kunnen daarom snel aan de slag. Informeer naar de mogelijkheden in uw situatie, dan adviseren wij u de beste oplossing.contact verhuur hoogwerker zeeland