Bomen kappen Zeeland
bomen vellen in ZeelandOmdat we hoogwerkers in alle soorten en maten hebben, kappen we regelmatig bomen op moeilijke plaatsen, zoals achter (vakantie)woningen. Meestal is er dan geen ruimte om de boom in zijn geheel te laten vallen. In dat geval ontdoen we de stam eerst van alle zijtakken en toppen de stam zover af als nodig is. Daarna laten we de stam gecontroleerd vallen in de juiste richting. Vervolgens versnipperen we de takken en voeren de stam af.
Als de stam heel moet blijven, dan voeren we de stam af met een zogenaamde "malle Jan". Dat is een tweewielig transportmiddel waaronder de stam wordt opgehangen. Met handkracht of met onze electrische pickup trekken we daarna de stam uit de tuin.
Als u zelf wilt meehelpen met het weghalen van de boom, dan kan dat bij ons en wordt de klus voor u goedkoper. Denk daarbij aan zaagwerk, versnipperen en afvoeren.
Indien nodig kunnen we zelf onze vrachtwagenhoogwerker inzetten die tot 23 meter hoog en 20 meter horizontaal reikt. Als de tuin relatief klein is ten opzichte van de boom, dan halen we de boom ook wel eens uit de tuin met een telescoopkraan om hem op een ruimere plaats neer te leggen en daar te strippen.

contact verhuur hoogwerker zeeland

verhuur hoogwerkers

verhuur versnipperaar