Verhuislift 24 meter
verhuislift huren zeeland
Deze mobiele ladderlift werkt op een benzinemotor en is inzetbaar als verhuislift, maar ook als pannenlift, als hulp voor dakdekkers of voor andere werkzaamheden op het dak. De bovenbouw met de uitschuifbare ladder kan 360 graden roteren t.o.v. het chassis. Daarmee kan de lift op lastige posities gemanoeuvreerd en opgesteld worden.

Kleinere verhuizingen op uurbasis

Kleinere verhuizingen doen we vaak op uurbasis, waarbij we zelf de machine transporteren, opstellen en bedienen tijdens het liften van de goederen naar boven of naar beneden. Afhankelijk van de situatie kunnen we ook andere machines inzetten. We gaan daarbij steeds uit van de veiligste, snelste en voordeligste oplossing voor de klant.

verhuizen op uurbasis zeeland


Dagprijs
(incl. BTW)
Weekend
(incl. BTW)
Weekprijs
( incl. BTW)
€ 125,00 € 215,00 € 335,00

Kenmerken

Bezorg- en opstelkosten

Wij kunnen de verhuislift voor u bezorgen en opstellen. Zie hieronder de prijzen voor de verschillende regio's.
Regio / plaats
Bezorgen, opzetten, afbreken en ophalen. ( incl. BTW)
Colijnsplaat € 30,00
Noord-Beveland € 60,00
Wolphaartsdijk € 65,00
Wilhelminadorp € 65,00
Goes € 70,00
Vrouwenpolder € 70,00
Zierikzee € 70,00
Nieuwerkerk € 70,00
Kerkwerve € 70,00
Veere € 80,00
Dreischor € 80,00
Bruinisse € 80,00
Brouwershaven € 80,00
Middelburg € 95,00
Vlissingen € 105,00
Prijzen in andere regio's op aanvraag.


Ervaring belangrijk

Zelf transporteren en opstellen van onze verhuislift kan alleen in onderling overleg en na onze goedkeuring. In verband met de veiligheid voor personen, omgeving en machine kan dit uitsluitend voor huurders met aantoonbare ervaring met verhuisliften. Anders dan bij een hoogwerker dient een verhuislift namelijk zorgvuldig afgesteund te worden tegen een balkon, raamkozijn of dak en geldt hierbij een strikte volgorde voor waterpas afstempelen, oprichten ladderpakket, roteren, uitschuiven, afsteunen, verlengen ladderpakket naar onderen, horizontaal stellen verhuisbak, installeren afstandsbediening. Het volgen van de juiste procedure is zeer belangrijk bij het opstellen van de lift voor grotere hoogtes.

contact verhuur hoogwerker zeeland